Ecosun infraroodpaneel

Het Ecosun infraroodpaneel is populair. Want er zijn heel wat verschillende soorten en modellen infraroodpanelen van dit merk die voor allerlei toepassingen geschikt zijn. Daarom geven wij op deze pagina per serie een korte toelichting en presenteren we de meest populaire modellen.

Onze Ecosun infraroodpaneel series:

  1. Ecosun Basic Plafond (U en K serie)
  2. Ecosun Basic Plafond- en muur (K-serie)
  3. Ecosun met Wifi
  4. Ecosun Metaal
  5. Ecosun Systeemplafond
  6. Ecosun Keramiek
  7. Ecosun Industrieel
  8. Ecosun Heaters

1. Ecosun infraroodpaneel Basic Plafond (U en K serie)

De panelen van deze serie worden het meest verkocht. De panelen zijn van uitstekende kwaliteit en en bovendien scherp geprijsd. Leverbaar in het wit en voorzien van een granol-structuur (RAL9016). Deze panelen mogen alleen aan het plafond worden gemonteerd. Installatie is eenvoudig dankzij de bijgeleverde montagebeugel. Per serie geven wij een top-3 meest populaire panelen

1.1 Top drie Ecosun plafondpanelen van Ecosun (U en K-serie):

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun infrarood paneel K-serie voor wanden en plafonds.

2. Ecosun Basic Plafond- en muur (K-serie)

Elk Ecosun infraroodpaneel van de K-serie kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden gemonteerd. Dit is tevens het belangrijkste verschil tussen de U-serie en de K-serie. De panelen van de K-serie tot en met 400 watt zijn daarnaast extra small, waardoor deze perfect zijn voor bijvoorbeeld een balkenplafond of horizontaal onder een bureau.

2.1 Top drie Ecosun van de K-serie:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun infrarood paneel K-serie.

3. Ecosun met Wifi

Voor de meest verkocht modellen van Ecosun hebben wij ook varianten met Wifi toegevoegd aan de website. Hierdoor kun je het infraroodpaneel ook eenvoudig met de smartphone aan- of uitzetten via de Smart Life App.

Ook kun je hiermee uitgebreid programma’s instellen, bijvoorbeeld dat het paneel ‘s avonds aan moet tussen 20:00 en 23:00 uur. Tevens te leveren met Wifi thermostaat (dit kun je herkennen aan het icoontje op de product afbeelding).

3.1 Top drie Ecosun panelen met Wifi:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun Wifi panelen.

4. Ecosun Metaal

De metalen series van Ecosun zijn strak vormgegeven en hebben en glad oppervlak. Hierdoor zijn deze panelen ideaal voor vochtige ruimtes; je kunt deze panelen namelijk eenvoudig met een doek afvegen. Bekijk hieronder de metalen series van Ecosun. Deze panelen mogen zowel aan het plafond als aan de wand worden gemonteerd.

4.1 Top drie Ecosun metalen panelen:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun metalen panelen.

5. Ecosun infraroodpaneel voor systeemplafond

Ecosun heeft meerdere panelen die direct in een systeemplafond passen. Leverbaar in de formaten 60 x 60 cm en 120 x 60 cm. Er zijn twee typen verkrijgbaar: infraroodpanelen voor normale systeemplafonds en panelen voor verlaagde systeemplafonds.

5.1 Top drie Ecosun systeemplafond infraroodpanelen:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun systeemplafond-panelen.

6. Ecosun infraroodpaneel met keramiek

De keramische serie van Ecosun is de meest luxe serie. Deze panelen zijn gemaakt van keramiek en worden geleverd in diverse natuurlijke kleuren. Bekijk de keramische panelen van Ecosun. Let wel op dat de keramische panelen een langere levertijd hebben omdat deze op bestelling worden ingekocht bij de fabrikant.

6.1 Top drie Ecosun keramische panelen:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun keramische panelen.

7. Ecosun infraroodpaneel voor industriële toepassing

Voor lokaal bijverwarmen in een loods of bedrijfshal hebben wij de industriële bedrijfsheaters van Ecosun. Je kunt met deze industriële heaters slim bijverwarmen op specifieke plekken in een magazijn of bedrijfspand, zonder dat je heel de ruimte hoeft warm te stoken.

Je bespaart hiermee dus op je gasrekening. Daar komt nog eens bij dat deze heaters in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Onze hoge temperatuur stralers zijn geschikt tot om op vier tot zes meter hoogte te hangen, dit is afhankelijk van de toepassing en het wattage.

7.1 Top drie Ecosun industriële heaters:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun industriële heaters.

7.2 De heaters van Ecosun

Zit je graag in de tuin, maar is het soms net te fris? Kijk dan zeker eens naar onze Ecosun heaters. Je kunt deze heaters toepassen in een veranda, serre of overdekt terras. Ook kun je dit paneel eventueel binnenshuis monteren. Deze heater is goed te combineren met een thermostaat. Verder straalt deze (lange infrarood golf) heater geen licht uit, in tegenstelling tot veel andere (korte golf infrarood) heaters.

Ecosun infraroodpaneel met 2 jaar garantie

Elke ecosun infraroodpaneel heeft een montagebeugel

Goed om te weten: alle Ecosun producten worden geleverd met een montagebeugel, waardoor je deze eenvoudig aan het plafond en/of aan de muur kunt monteren (afhankelijk van het model). Hieronder een aantal foto’s hoe dat er uit ziet,

Meer weten over het installeren van infrarood panelen? Wij hebben een speciale FAQ over een infrarood paneel installeren, met daarin allerlei tips.

Elk ecosun infraroodpaneel wordt in Tsjechië door de Fenix groep geproduceerd, waar hun R&D afdeling en productie al meer dan 25 jaar actief is.

0