Ecosun Keramiek

Ecosun Keramiek serie geeft je letterlijk en figuurlijk een warm gevoel. Deze voorzijde van deze infrarood panelen zijn volledig gemaakt van keramiek en leverbaar in diverse natuurlijke kleuren: marmer, basalt zwart en beton grijs. Er zijn vierkante panelen beschikbaar, maar ook rechthoekige. Het vermogen van deze serie varieert van 300 Watt tot 1050 Watt. Daarnaast zijn deze panelen spatwaterdicht. Hierdoor kun je deze panelen ook in de badkamer ophangen. De rustieke infrarood panelen zijn optioneel leverbaar met roestvrijstalen handdoekbeugels en side rails. Met de side rails kun je de zijkant van het paneel afdekken, zodat je niet tegen de bekabeling aankijkt.

Over het merk: Ecosun Keramiek

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Tips Ecosun infrarood panelen

Heb je nog geen ervaring met infrarood verwarmen? Lees dan ook ons artikel over het kopen van infrarood panelen. Hier lees je de belangrijke zaken waar je rekening mee kunt houden.

Ecosun CR serie
0