Infrarood spiegels

Infrarood spiegels zijn hot! Dankzij de heerlijke warmte is het meteen een stuk behaaglijker in je badkamer. De producten zijn gemaakt van met gehard glas is zeer strak vormgegeven met een prachtig design.
Al onze infrarood spiegels kunnen in vochtige ruimtes worden gemonteerd, dankzij de hoge IP klasse van minimaal IP44. Verder zijn de spiegels leverbaar in diverse wattages en bieden wij verschillende merken aan. Hieronder een overzicht van ons assortiment infrarood spiegels.

Infrarood spiegels

Met onderstaande infrarood spiegels hoef je niet meer in de kou te staan. Perfect voor in de badkamer, woonkamer of zakelijke ruimte.

Infrarood spiegels met wifi thermostaat

Dankzij de heerlijke warmte van infrarood spiegels met wifi thermostaat hoef je niet meer in de kou te staan. Eenvoudig met de afstandsbediening en smartphone in te stellen en te bedienen. Een prachtige toevoeging voor elke badkamer, woonkamer of zakelijke ruimte. 

Infraroodspiegels met wifi thermostaat en LED achtergrond verlichting

Onderstaand Infraroodspiegels hebben naast een wifi thermostaat een LED achtergrondverlichting die aan de zijkant is te bedienen. Met de afstandsbediening – die tegelijk de thermostaat is – kan de infraroodverwarming bedient van de spiegel. Dit kan ook met de Smart Life App.

Slimme Infraroodspiegels

De top in ons assortiment: de smart infraroodspiegel. Begin elke dag comfortabel dankzij deze slimme spiegel van Byecold. Inclusief draadloze wifi thermostaat. Eenvoudig te bedienen via je telefoon. Ervaar het comfort van infrarood. LED verlichting is te bedienen via de soft touch panel aan de voorkant. Sommige wattages zijn zowel in horizontale als verticale variant te verkrijgen

1. Infrarood spiegels zijn combinatie van comfort en stijl

Ben u op zoek naar infrarood spiegels en er een kopen? Dan bent u bij Extra Warmte op het juiste adres. Al onze infrarood spiegels zijn voorzien van een stekker en zijn kant-en-klaar voor gebruik.

infrarood spiegels van Byecold

1.1 Verwarmen en spiegelen

Een infrarood paneel met spiegel verwarmt de badkamer en is tegelijkertijd een volwaardig spiegel. Het zijn randloze panelen en verkrijgbaar in diverse afmetingen en worden gemakkelijk gemonteerd aan de wand middels 4 schroeven. Een aantal modellen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. 

Vaak kan een infrarood paneel de volledige verwarming van de ruimte voor zijn rekening nemen als hoofdverwarming. Meer weten over het benodigd vermogen? Bezoek dan onze pagina om het Vermogen van infraroodverwarming berekenen en bepaal zelf snel het benodigde wattage.

1.2 Ook met LED verlichting

In ons assortiment hebben we ook spiegels met LED verlichting. Bovenstaande foto laat dat fraai zien, maar ook in de lijst van producten. De ingebouwde LED verlichting geeft een helder wit licht. U kan deze spiegel daarnaast verbinden met WiFi, zodat de datum en het weer getoond worden in de spiegel.

Sommige modellen wordt geleverd met een afstandsbediening welke ook als thermostaat dient. U kunt met deze afstandsbediening de spiegel (verwarming) aan en uitzetten en tevens de gewenste ruimtetemperatuur aanpassen.

2. Tip voor het bedienen infrarood spiegels

Het bedienen van een infrarood spiegel kun je op meerdere manieren doen. Als je een infrarood spiegel in de badkamer ophangt, dan adviseren wij je om rekening te houden met en opwarmtijd van circa 5 tot 10 minuten.

Stel dat je om 7 uur uit bed wilt om je tanden te poetsen, dan zou je kunnen overwegen om een slimme schakelaar of slimme stekker te gebruiken waarmee je de spiegel al enkele minuten eerder kunt aanzetten (met een programma). Hierdoor is de oppervlakte van de spiegel al héérlijk warm zodra je de badkamer instapt.

Koop direct jouw infrarood spiegel óf neem contact met ons op als je nog vragen hebt! We helpen je graag verder.

0