Infrarood spiegels

Infrarood spiegels zijn hot! Dankzij de heerlijke warmte is het meteen een stuk behaaglijker in je badkamer. Je kunt deze spiegels overigens ook prima gebruiken in een woonkamer of zakelijke ruimte. Al onze infrarood spiegels kunnen in vochtige ruimtes worden gemonteerd, dankzij de hoge IP klasse van minimaal IP44. Verder zijn de spiegels leverbaar in diverse wattages en bieden wij verschillende merken aan.

Infrarood spiegel kopen

Wil jij een infrarood spiegel kopen? Dan ben je bij Extra Warmte op het juiste adres. Al onze infrarood spiegels zijn voorzien van een stekker en zijn kant-en-klaar voor gebruik. Wacht niet langer en koop jouw infrarood spiegel bij Extra Warmte!

Tip voor het bedienen infrarood spiegels

Het bedienen van een infrarood spiegel kun je op meerdere manieren doen. Als je een infrarood spiegel in de badkamer ophangt, dan adviseren wij je om rekening te houden met en opwarmtijd van circa 5 tot 10 minuten. Stel dat je om 7 uur uit bed wilt om je tanden te poetsen, dan zou je kunnen overwegen om een slimme schakelaar of slimme stekker te gebruiken waarmee je de spiegel al enkele minuten eerder kunt aanzetten (met een programma). Hierdoor is de oppervlakte van de spiegel al héérlijk warm zodra je de badkamer instapt.

Koop direct jouw infrarood spiegel óf neem contact met ons op als je nog vragen hebt! We helpen je graag verder.