Ecosun infrarood paneel met Wifi

Op deze pagina vind je onze Ecosun infrarood paneel met Wifi die wij mogen aanbieden. Deze infraroodpanelen worden standaard met een bijhorende slimme wifi schakelaar geleverd. Dankzij de bijgeleverde schakelaar kun je eenvoudig je Ecosun infrarood paneel via Wifi bedienen. De schakelaar is extra klein (formaat iets groter dan een luciferdoosje), waardoor deze tussen het plafond en het paneel kan worden gelegd. Hierdoor is de schakelaar mooi weggewerkt, terwijl je wél kunt profiteren van alle mogelijkheden om jouw paneel slim te bedienen.

Ecosun infrarood paneel met Wifi bedienen

Het bedienen van de Ecosun panelen is eenvoudig via de gratis Smart Life app. Deze kun je eenvoudig downloaden via de App Store en de Google Play store. Vervolgens kun je met je smartphone direct het paneel aan en uitzetten.

Een andere mogelijkheid zijn het instellen van programma’s waarop je paneel aan en uit moet. Stel je werkt thuis op maandag en dinsdag, dan kan je een programma instellen zodat je paneel al een uur van tevoren aangaat. Hierdoor kun je lekker warm aan je werkdag beginnen.

Ecosun met slimme stekker

Wil jij een Ecosun paneel aan de muur bevestigen, dan kun je ook overwegen om een slimme stekker (in plaats van slimme schakelaar) te gebruiken. Met onze EW Slimme Stekker van heb je een extra mogelijkheid, namelijk het inzien van verbruiks rapportages.

Wat is het voordeel van een infrarood paneel met wifi?

Smart Home en Smart Heating is in opkomst door omdat het nu mogelijk is een infrarood paneel met wifi aan te bedienen. Met één app kan je apparaten als slimme stekkers, thermostaten, verlichting dus ook infrarood panelen besturen. Tot voor kort had elk slim apparaat allemaal hun eigen apps, maar dat hoeft niet meer met de Smart Life App. Want het is niet echt slim, je smartphone vol met allerlei verschillende apps.

Stel je bent op verjaardag visite en je weet niet zeker of je paneel uitstaat: met een simpele blik en handeling via de app zet je hem uit.

Een fraai voorbeeld van Smart Heating. Bijkomende mogelijkheid is dat je via een Timer ook aan/uit kan reguleren. Bijvoorbeeld ‘s avonds na 23 uur altijd het paneel uitzetten. Om stroomverspilling te voorkomen.

ecosun infrarood paneel met wifi besturing

Ecosun infrarood paneel met Wifi inbouw thermostaat

Ook kun je ervoor kiezen om je Ecosun paneel aan te sluiten op een thermostaat. Hiervoor kun je voor de plafondpanelen het beste gebruik maken van onze inbouwthermostaat.

Let op dat je een thermostaat alleen goed kunt inzetten als je infrarood als hoofdverwarming toepast. Als je infrarood puur als bijverwarming inzet, dan kun je beter geen thermostaat gebruiken, omdat de thermostaat dan mogelijk niet goed zijn werk kan doen.

De thermostaat meet namelijk de temperatuur in de ruimte. De ruimte temperatuur wordt mogelijk niet warm genoeg als je infrarood niet als hoofdverwarming inzet. Zie daarover Hoe Werkt Infrarood Verwarming.

Ecosun met draadloze Wifi thermostaat

Naast de inbouwthermostaat kunnen wij Ecosun panelen ook leveren met een draadloze Wifi thermostaat. Neem dan contact met ons op voor alle opties.

0
× Vragen? App ons!