Ecosun Infrarood paneel K serie voor plafond en wand

De Ecosun infrarood paneel K serie is met name bedoeld voor zeer lokale verwarming, zoals bijvoorbeeld naast een bureau of boven de bank. Op nagenoeg iedere plek komt het Ecosun K paneel tot zijn recht. Een paneel uit deze K serie kan bevestigd worden aan een plafond of wand. Maar, de lichtere panelen zijn ook geschikt voor installatie onder een bureau of balie. Mogelijkheden genoeg!

Overzicht Ecosun infrarood paneel K serie familie

Opbouw K-serie

De K-serie bestaat uit een metalen cassette met daarin het infrarood element en het paneel is aan de achterzijde uitgerust met isolatie materiaal. Het paneel is gecoat in een fijne structuurverf welke de spreiding en de afgifte over een grotere hoek van de warmte bevorderd. Daarnaast laat de kristalcoating de warmte optimaal doorstralen.

Dankzij deze “Gravelly Snow” hoogwaardige coating – zie onderstaande linker foto – is het paneel zeer geschikt voor plaatsing aan een wand of plafond, doordat deze vrijwel niet opvalt.

De K serie is daarnaast voorzien van een thermische zekering, wat oververhitting voorkomt. De K serie is vergelijkbaar met de E serie, maar op de hiervoor genoemde punten net iets luxer afgewerkt. Niet helemaal je smaak? Neem een kijkje bij de andere producten.
Hieronder het overzicht Ecosun infrarood paneel K serie die wij in ons assortiment hebben:

De Serie K panelen van 100 en 200 watt zijn door hun relatief beperkte vermogen met name geschikt voor zeer lokale bijverwarming, zoals direct onder een bureau. Onderstaand filmpje legt dat uit op welke plekken de K-serie toegepast kan worden.

Gebruik voldoende vermogen

Montage aan een plafond of op een afstand groter dan 75 cm zal niet het gewenste resultaat bieden en raden wij daarom af. Kies in dat geval voor een paneel van tenminste 270 watt of 400 watt en houdt rekening met onze adviezen ten aanzien van hoofd en bijverwarming. Hierover leest u meer op onze speciale pagina vermogen infrarood verwarming berekenen, met name de paragraaf bijverwarming.

Nogmaals, dankzij de smalle afmeting is het paneel ideaal voor lokaal bij-verwarmen, bijvoorbeeld onder een bureau op je werkplek. Dit infraroodpaneel beschikt over een IP44 klasse en is daarmee zeer veilig en waterbestendig, zodat het ook in de badkamer kan worden toegepast.

Ecosun geeft 2 jaar garantie

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit (2 jaar garantie!) tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste technieken.

Dat betekent dat de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. U bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu. Onderstaande korte video laat tal van voorbeelden zien waar de K-serie kan worden toegepast.

0