Zakelijke infrarood verwarming

ExtraWarmte.nl levert ook infrarood verwarming aan de (klein)zakelijke markt. Heeft u verwarming nodig in een kantoor of bedrijfsruimte? Of heeft u bijvoorbeeld een bouwbedrijf of installatiebedrijf? Wij hebben altijd een product dat perfect bij u past. Tegen een scherpe prijs en snel geleverd!

  • De ene medewerker heeft het warm, de ander heeft het koud.
  • Een deel van de ruimte wordt onnodig verwarmd.
  • Wij willen met ons bedrijf van het aardgas af.

Dit zijn onder andere de problemen die spelen bij onze klanten. Lokaal verwarmen met een infraroodpaneel kan hiervoor de oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een paneel onder het bureau of in het systeemplafond. Wij hebben voor iedere situatie de juiste verwarmingsoplossing in huis!

Al onze klanten krijgen advies op maat. Daarnaast kunt u als zakelijke klant bij ons profiteren van scherpe prijzen. Wij proberen tegelijkertijd de goedkoopste en beste partner in de markt te zijn! Wij nemen uw aanvraag voor zakelijke infrarood verwarming doorgaans binnen een werkdag in behandeling. Onze producten zijn meestal binnen 48 uur bij u bezorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of advies op maat.


Projecten waar wij trots op zijn

DiPa Systeemwanden is de partner om uw ruimte met gevoel voor stijl in te richten.
Met de Ecosun K100 is begin 2021 een entree voorzien van gerichte en duurzame verwarming van receptiewerkplekken.

Topbrands Europe is de partner op het gebied van cosmetica, lichaamsverzorging en huishoudelijke producten.
De E300 infraroodpanelen in het systeemplafond vormen een elegante verarmingsoplossing.

0
× Vragen? App ons!