Verzenden en Retourneren

Verzenden

Het verzenden en bezorgen van de meeste bestellingen is binnen twee a drie werkdagen. Enkele panelen van het merk Byecold kunnen langer duren als het direct vanuit de fabriek in Tsjechië wordt verstuurd. Het verzenden kan twee tot vijf werkdagen duren tot je het in huis hebt. Standaard is er een retourtermijn voor particulieren van 14 dagen.

1. Bezorging binnen Nederland

Wij zorgen ervoor dat de bestelde panelen zo snel mogelijk bij je worden bezorgd. Wij werken voor de verzending en retournering voornamelijk met DPD, DHL en PostNL.

1.1 Geen verzendkosten

Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je deze laat bezorgen in Nederland of België. Zware of kwetsbare producten worden bezorgd met een pallet, via een transporteur. Wij nemen dan contact met u op om een bezorgmoment in te plannen.

1.2 Verzenden naar andere landen dan Nederland of België

Verzenden binnen Nederland en België is gratis. Wilt u uw panelen naar een ander land laten versturen, dan horen wij dit graag van u voordat u de bestelling plaatst. Mogelijk rekenen wij hiervoor verzendkosten.

2. Zending beschadigd?

Onze verzendmethodes zijn gebaseerd op dienstverlening van pakket diensten als DPD en DHL. Helaas kan het ondanks onze inspanningen het wel eens komen dat een product tijdens het transport beschadigd raakt. Wij raden u daarom aan om bij levering het pakket goed te controleren.

Meldt schade altijd zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Vaak zullen wij u vragen foto’s te maken van de ontstane schade zodat wij deze kunnen beoordelen om snel een passende oplossing te vinden. Meldt een schade direct door een emailbericht naar info@extrawarmte.nl te sturen.

2. Verzenden van retouren


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het recht van retour is alleen van toepassing voor particuliere consumenten.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@extrawarmte.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangen van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2.1 Maatwerk producten

Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Let op: vul het retourformulier in, zodat wij sneller de retouren kunnen afhandelen.

Stop het retourformulier in de doos van de verpakking. Past het niet in de verpakking? Dan mag het naar ons gemaild worden naar info@extrawarmte.nl

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien je als koper gebruik maakt van zijn herroepingsrecht zijn de kosten van de retourzending voor koper, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Wij bieden geld terug binnen twee werkdagen of een vervangend artikel naar keuze.

Let op: je kunt alleen ongebruikte items in de originele verpakking retour sturen.


Retourartikelen kun je verzenden naar onderstaand adres. Vergeet niet het retourformulier bij te voegen

Pot verhuizingen/logistiek,
P/A: SMF-ExtraWarmte.nl Databankweg 18 
3821 AL Amersfoort

Heb je vragen over het verzenden of retourneren van jouw bestelling? Neem contact met ons op.

0