Verzenden en Retourneren

De meeste panelen worden binnen twee a drie werkdagen verstuurd en bezorgd. Enkele panelen van het merk Byecold kunnen langer duren als het direct vanuit de fabriek in Tsjechië wordt verstuurd. Dan kan twee tot vijf dagen duren tot je het in huis hebt. Standaard is er een retourtermijn van 14 dagen.

Bezorging binnen Nederland

Wij zorgen ervoor dat de bestelde panelen zo snel mogelijk bij je worden bezorgd. Wij werken voor het verzenden en retourneren voornamelijk met DPD, DHL en PostNL. Is je bestelde product bij ons op voorraad? Dan heb je je bestelling binnen twee werkdagen in huis.

Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je deze laat bezorgen in Nederland of België. Zware of kwetsbare producten worden bezorgd met een pallet, via een transporteur. Wij nemen dan contact met u op om een bezorgmoment in te plannen.

Bezorging naar andere landen dan Nederland of België

Verzending naar Nederland en België is gratis. Wilt u uw panelen naar een ander land laten versturen, dan horen wij dit graag van u voordat u de bestelling plaatst. Mogelijk rekenen wij hiervoor verzendkosten.

Retourneren


Is er iets mis met je bestelling, of is het niet helemaal naar je zin? Je kunt je artikelen binnen 14 dagen retour sturen.

Let op: vul het retourformulier in, zodat wij sneller de retouren kunnen afhandelen.

Stop het retourformulier in de doos van de verpakking. Past het niet? Dan mag het naar ons gemaild worden naar info@extrawarmte.nl

Indien je als koper gebruik maakt van zijn herroepingsrecht zijn de kosten van de retourzending voor koper, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Wij bieden geld terug of een vervangend artikel naar keuze.

Let op: je kunt alleen ongebruikte items in de originele verpakking retour sturen.


Retourartikelen kun je sturen naar onderstaand adres. Vergeet niet het retourformulier bij te voegen

Extra Warmte
Smalle Streek 11
3871 BW Hoevelaken

Heeft u vragen over het verzenden of retourneren van uw bestelling? Neem contact met ons op.