Infrarood heaters

Verwarm jouw zitplaats in een handomdraai met een krachtige infrarood heater! De meeste van onze heaters geven geen hinderlijk licht af; alleen maar aangename warmte! Daarnaast kun je de infarood heater vaak ook met een afstandbediening bedienen en is deze vaak ook dimbaar. Bekijk hieronder direct ons complete assortiment. Heb je nog vragen, neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

ecosun heater

Je kunt onze infarood heaters voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als terrasverwarmer, schuurverwarming, verandaverwarming schuur of veranda van extra warmte te voorzien. Hierdoor kun je nog meer én langer genieten van de buitenlucht.

Dimbare heater

Veel van onze heaters zijn ook dimbaar. Dat is wel een voordeel, want een heater met meerdere warmtestanden is meteen een stuk flexibler in gebruik. Op warmere dagen zul je de heater op een lagere stand willen zetten dan op koudere dagen. Op de minder koude dagen wordt het dan niet onnodig warm en bespaar je ook op de energiekosten. De dimbare heaters zijn eenvoudig met een afstand te bedienen.

Infrarood heater kopen

Alle infrarood heaters kunnen wij in principe direct uit voorraad leveren. De meeste zijn binnen 1 werkdag te leveren, anders staat dit vermeld op de product pagina. Wil jij een infrarood heater kopen voor binnenshuis? En heb je nog geen ervaring met infrarood verwarmen? Lees dan ook ons artikel waarin we de belangrijkste zaken voor je op een rij hebben gezet.