Geplaatst op

Een infrarood bureau verwarming geeft altijd een warme werkplek

Een infrarood bureau verwarming geeft altijd een warme werkplek

Wil je altijd een warme werkplek? Dan hoef je niet verder te zoeken want dan kan gerealiseerd worden met een infrarood bureau verwarming. Het kan thuis worden gebruikt in je werkkamer maar uiteraard ook op kantoor.

Met deze op warmtestraling werkende vorm van verwarming onder jouw bureau kun jij zelf de temperatuur regelen. Heb je het snel koud? Dan is een infrarood bureau verwarming de beste keuze voor jou zodat je nooit meer koude voeten en benen hebt als je aan het werk bent.

1. Werking volgens stralingswarmte

Je denkt aan infrarood bureau verwarming, maar wat is het dan precies en wat kun je ermee? Dit is iets wat wij je graag uitleggen.

Het is namelijk echt een opkomende trend en je kunt het herkennen als een slank infrarood paneel en deze plaats je dan zelf onder je bureau. Het zal dan de ruimte onder het bureaublad verwarmen.

Het is een speciale kachel welke is gebaseerd op stralingswarmte en maakt gebruik van zuinige en van gezonde lage golf infrarood straling.

2. Installatie infrarood bureau verwarming

Soms lijkt het ingewikkeld, maar als je graag een infrarood bureau verwarming aan wil schaffen, dan is het ook fijn om te weten hoe dat deze gemonteerd moet worden. Het kan zijn dat het paneel een plakstrip heeft op de achterzijde. Het enige wat je dan hoeft te doen is het paneel onder je bureau te plakken.

Het warmtepaneel wordt zo goed op zijn plek gehouden. Het kan ook op een ladekast worden geplakt, net wat jij zelf fijn vindt. De foto’s hieronder laat dat zien.

3. Goed binnenklimaat realiseren

Meestal wordt een kantoor altijd verwarmd door middel van een vloerverwarming of een CV. Het kost veel tijd maar ook veel geld om een hele ruimte te verwarmen.

Werkplek verwarming op deze manier kan veel uren duren en soms ook wel dagen en dan zwijgen we nog maar even over de kosten. Als er dan gekozen wordt voor een infrarood bureau verwarming heeft daar niemand last van.

3.1 Iedereen kan zelf de temperatuur regelen

Iedereen kan namelijk zelf de temperatuur regelen en dat wordt dan direct zo geregeld. Je kunt je eigen plek even bij verwarmen als dat nodig is. Sommige mensen hebben het liever wat kouder als ze aan het werk zijn, anderen wat warmer.

Het werken met koude voeten en benen is niet fijn en daarom is een infrarood bureau verwarming de ideale oplossing.

Het voordeel van een infrarood bureau verwarming is dat het verbruik erg zuinig is

4. Infrarood bureau verwarming en het verbruik

Het voordeel van dit type bureau verwarming is dat het verbruik erg zuinig is. Dit heeft te maken met het feit dat het een bij verwarming is en dat het lokaal verwarmt.

De lucht zal niet verwarmd worden, maar wel je benen, voeten en de vloer. Er is daarom dus ook geen warmteverlies als er tocht op zal treden. Het verbruik is zuinig vanwege het lage wattage. Een korte opwarmtijd en werkt direct dus snel resultaat!

5. Werkplek temperatuur instellen

Op welk moment ben jij het meest productief? Sommige mensen met 18 graden, anderen met 22 graden. Het is dan ook heel persoonlijk hoe dat jij een infrarood bureau verwarming in gaat stellen. In ieder geval is wel onderzocht dat mensen achter de pc het beste werken als het 22 graden is.

Als het een te lage temperatuur is dan is het niet fijn maar te hoog ook zeker niet. Als het binnenklimaat goed is, dan kun je ook productiever zijn en dat is een goede reden om zelf te mogen ervaren wat een infrarood bureau verwarming met je gaat doen als je aan het werk bent.

De hierboven zelfklevende bureau verwarming is natuurlijk ook te vinden onze webshop