Verplaatsbare infrarood panelen

Verplaatsbare infrarood panelen in de huiskamer en werkkamer

Ga voor flexibiliteit met onze verplaatsbare infrarood panelen. Dankzij deze panelen kun je eenvoudig warmte creëren waar jij dat zelf wilt. Deze infraroodpanelen zijn voorzien van speciaal ontwikkelde voetjes, waardoor je deze panelen eenvoudig kunt (ver)plaatsen. Op deze pagina hebben wij al onze verplaatsbare infrarood panelen met voetjes voor je op een rij gezet.

Superia Verplaatsbare infrarood panelen

We beginnen met de hardloper: de superia panelen. Een lichtgewicht paneel, beschikbaar in drie verschillende vermogens en is compleet uitgevoerd met thermostaat die met de Smart Life App is te bedienen. Een afstandsbediening voor de superia panelen is optioneel.

Byecold verplaatsbare panelen

Van het A-merk Byecold zien ook een veelheid van panelen beschikbaar. De meer eenvoudige zijn (3) panelen zonder poespas: stekker in stopcontact en stralen maar! Maar er zijn ook (4) panelen met (wifi) thermostaat en afstandsbediening. Hieronder een overzicht van de 7 panelen:

Verplaatsbare panelen van glas

Sinds kort in ons assortiment de meer sjiekere verplaatsbare infraroodpaneel van gehard zwart glas. Verkrijgbaar in twee vermogens en wordt compleet geleverd met voetjes, afstandsbediening en thermostaat.

Inklapbare en bureauverwarming

De wat kleinere modellen die onder bureaus worden gebruikt zijn populair. Het zijn lichtgewicht panelen en kan je eenvoudig op elke plaats neerzetten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Verplaatsbare infrarood panelen in de huiskamer

Verplaatsbare infrarood panelen zijn in trek

Door de explosie van de gasprijs wordt de thermostaat massaal een paar graden lager gezet. Toch willen mensen niet graag in de kou zitten. Voor in de huiskamer worden verplaatsbare panelen veel gebruikt.

Bijvoorbeeld om naast de zitbank of (onder) de keukentafel. Infrarood panelen geven een comfortabele warmte door de stralingswarmte waarbij objecten – zoals mens, dier, kast, tafel enz – worden opgewarmd en niet de lucht. Want bij centrale verwarming die op gas wordt gestookt wordt de lucht opgestookt (convectie).

Voordelen verplaatsbare of mobiele panelen

Verplaatsbare infrarood panelen bieden verschillende voordelen ten opzichte van vaste gemonteerde panelen aan het plafond of muur. Om er enkele te noemen:

 • Flexibiliteit: Verplaatsbare infraroodpanelen zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor tijdelijke of wisselende verwarmingsbehoeften. Dit kan handig zijn in situaties waarin jij warmte in verschillende delen van je huis of kantoor wilt hebben en geen vaste paneel wilt installeren.
 • Energiebesparing: Verplaatsbare infraroodpanelen kunnen energie besparen omdat je de warmte richt op specifieke delen van een bijvoorbeeld een huiskamer in plaats van de hele kamer te verwarmen. Dit kan de energierekening verlagen en de efficiëntie van je verwarmingssysteem verbeteren.
 • Eenvoudige installatie: Verplaatsbare infraroodpanelen zijn eenvoudig te ‘installeren’ want ze hebben geen speciale installatie of bedrading nodig. Het is de stekker in het stopcontact en klaar.
 • Veelzijdigheid: Verplaatsbare infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, zie onder
 • Modern en hip: Verplaatsbare infraroodpanelen zijn vaak ontworpen met een aantrekkelijke, moderne uitstraling die goed past bij moderne interieurs en architectuur. Dit betekent dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw ruimte kunnen zijn.

Al deze voordelen maken verplaatsbare infraroodpanelen een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele, efficiënte en esthetisch aantrekkelijke manier om hun ruimtes te verwarmen.

Huiskamer, werkkamer, hobbyruimte enz

Voor werkplekverwarming worden dit soort panelen veel gebruikt. Maar er zijn meerdere toepassingen:

 • Huis- en woonkamer
 • Hobbyruimte
 • Garage
 • Atelier
 • Kantoor of werkruimte thuis
 • Badkamer (wel letten op de IPxx waarde)

Zo zijn er legio mogelijkheden voor toepassing van de verplaatsbare panelen. Via onze web winkel zijn er al honderden verkocht en zijn soms regelmatig uitverkocht.

0