Spiegel met verwarming

Nooit meer een beslagen spiegel in de badkamer? Wij hebben de ideale oplossing! Bespaar ruimte en geld door een spiegel met verwarming te combineren. Wij hebben spiegels met infraroodverwarming in verschillende maten. Daarnaast zijn onze spiegels te verkrijgen in verschillende wattages.

Ook bieden wij diverse producten aan die je gemakkelijk achterop je bestaande spiegel kunt plakken. Hierdoor hoef je de bestaande spiegel die in jouw badkamer hangt niet weg te gooien. Dat is natuurlijk goed voor jouw portemonnee en voor het milieu! Bekijk hier ons overzicht van al onze spiegels met infraroodverwarming. Ben je toch op zoek naar een ander product voor in de badkamer? Wij hebben voor veel situaties een passend product. Bekijk ook eens onze standaard glazen infraroodpanelen.

Over het merk Ecosun: Spiegel met verwarming

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Spiegel met verwarming
0
× Vragen? App ons!