Wat zeggen klanten?

Waarschijnlijk ken je ons (nog?) niet, ben je nog geen klant.
Om alvast iets meer over ons te weten te komen hebben we een selectie gemaakt van wat klanten over ons gezegd hebben.

Infraroodwarmte in

Kantoren en bedrijven

Werkplek verwarming, systeemplafonds, heaters

Woonhuizen

Huis- en werkkamer, badkamer, atelier, slaapkamer

Terrassen, veranda

Serre, atelier, veranda, terras, restaurants, hotel.

Particuliere klanten

Zakelijke klanten

Wat zeggen onze particuliere klanten

★★★★★

Ik heb een spiegel paneel besteld voor in mijn badkamer, toen ik er achter kwam dat ik een veel te grote besteld had, na e-mail contact een kleinere besteld en het verschil aan prijs netjes retour ontvangen binnen 1 dag. Super geregeld!

Mijn badkamer is nu lekker warm en geen beslagen spiegel meer.

Manon Endeman

Particulier

★★★★★

Goede informatie op de website. Snelle levering en ook duidelijke informatie tijdens de levering: bv de aanwijzing waar de afstandbediening is verpakt en goed moet opletten bij het uitpakken van de doos.
Persoonlijke touch in het hele proces wordt zeer gewaardeerd en is onderscheidend t.o.v. andere aanbieders.

Sebastian Kranenburg

Particulier

★★★★

Deze kritische klant is best tevreden met zijn warmtepaneel. Snelle levertijd: woensdag besteld en vrijdag in huis en met de scherpste prijs! Goed verpakt en het apparaat voldoet prima. Heerlijke warmte. Geen installatie nodig. Net geen 5 sterren omdat het op de bijgeleverde voetjes ietwat wankel staat maar het paneel is eigenlijk ook voor aan de wand bedoeld. Zeer tevreden.

Erik Schothans

Particulier

★★★★

Ik heb het plafondpaneel Beycold 900 Watt in goede orde ontvangen. Tevens met een eerdere zending de losse wifi bediening.
Had gedacht, dat wifi in paneel zou zijn ingebouwd. Los geeft meer werk, maar ook meer mogelijkheden. Voorts is op de site aangegeven, dat paneel IP52 is. Het paneel is echter IP54, dus beter geschikt voor sanitaire doeleinden. Ik ben tevreden.

Koos & Hannie Geskus

Particulier

★★★★★

De stijgende gasprijs heeft mij doen besluiten om de studeerkamer met een infrarood paneel te verwarmen. Het viel niet mee om op internet een leverancier te vinden die op korte termijn iets kon leveren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij ExtraWarmte.nl. Het door mij uitgekozen model had echter een levertijd van 4 weken. Dat werd netje vermeld en ook via een persoonlijk email-bericht nogmaals benadrukt. Na een dag kwam er een bericht dat ze een luxere model heeft weten te reserveren voor de zelfde afgesproken prijs en op korte termijn leverbaar was. Dat is meedenken met de klant. Complimenten hiervoor.

Aad Prein

Particulier

★★★★★

Omdat onze badkamer moeilijk te verwarmen is was ging ik op zoek naar een passend ir paneel. Al zoekend kwam ik bij ExtraWarmte terecht. Heb per e-mail advies gevraagd en mijn berekening voor het benodigde vermogen meegestuurd. Werd snel teruggebeld. Mijn berekening besproken en een helder en goed advies gekregen. Heb het geadviseerde paneel, dat zeer gunstig geprijsd is, besteld en na twee dagen werd het goed verpakt geleverd.
Ophangen en aansluiten met WiFi ging goed. We genieten nu van een goed verwarmde badkamer.
Ben zeer tevreden met jullie!

Wim van Berlo

Particulier

★★★★★

Het 450 Watt paneel is mooi compact en super licht. Voldoet heel goed. Ik gebruik hem onder mijn bureau. Perfect. Je voelt haast niet dat hij verwarmt/straalt, maar de koude voeten/knieën behoren tot het verleden en daar ging het om. Stroomverbruik blijkt heel weinig te zijn.

In mijn kennissenkring zijn er meerdere die nog nooit van deze mogelijkheid hadden gehoord, maar nu wel overstag zijn en ook willen gaan bestellen. 

Hans Bontekoe

Particulier

Wil jij ons ook 5 sterren geven?

9.6  ★★★★★

Gebaseer op 198 beoordelingen.

Beoordeel ons op Google >

Beoordeel ons op WebWinkelkeur >

★★★★★

De Infrarood panelen doen wat ze moeten doen. We hebben er heerlijke warmte van in onze koude keuken en badkamer (beiden op het Noorden). Veel succes met uw bedrijf!

Janneke van Kleef

Particulier

★★★★★

Snel opgestuurd en netjes verpakt. De site geeft genoeg info over het gewenste product.
Wij hebben een infrarood paneel gekozen die prima voldoet aan onze verwachtingen.

Arne Janssen

Particulier

Klanten vertellen… Lees onze blog artikelen met ervaringen van onze klanten

Wat vertellen onze zakelijk klanten? Hieronder een aantal reviews.

★★★★★

Dank voor de vlotte levering van het Byecold 800 warmtepaneel: Ben er zeer tevreden mee. Mijn kantoorplek is nu binnen no-time aangenaam werkbaar. Bijkomstig prettig voordeel is de lichtrand rond het paneel. Deze geeft een aangename bijverlichting.

Uw nazorg is overigens perfect! Zelf hadden wij al vier afstandsbusjes gemaakt voor het monteren van het paneel. Wanneer je niet zo handig bent, zijn de door u toegezonden afstandsbusjes een uitkomst: top!!
Veel succes op jullie missie.

Kees Wiersma

Eigenaar, Waterland Monnickendam verhuur

★★★★★

We hebben twee infrarood plafondplaten nu boven de werkplekken op kantoor.

Werkt perfect en geeft een prettige warmte

Marius van Nes

Eigenaar, Autoservice van Nes

Het belang van klanten referenties

Onze (potentiele) klanten zijn vaak op zoek naar manieren om een goede keuze te maken bij het kiezen van een infraroodpanelen. Het is dan ook niet gek dat klanten beoordelingen een belangrijke rol spelen in het aankoopproces.

Door het delen van ervaringen en meningen van onze klanten, krijgen toekomstige klanten een beter beeld van de kwaliteit van onze oplossingen. Hiermee kan jij beoordelen of wij  je wensen en behoeften kan voldoen.

 

Hoe verzamelen wij beoordelingen?

Referenties verzamelen wij op een aantal manieren:

  • Via onze website,
  • Via Google
  • Via Webwinkelkeur
  • De beste manier: via mond-tot-mondreclame

Een aantal hebben we op deze pagina staan zoals je kan zien zijn het korte quotes tot uitgebreidere reviews, die we verwerken in onze blog artikelen

 

 

Vragen?

Heb je een vraag voor ons?

Laat jouw contactgegevens achter en laat weten waarin je geïnteresseerd bent of je specifieke vraag. Onze adviseur nemen snel contact met je op.

0
× Vragen? App ons!