Over Ons

Tof dat je meer wilt weten over ons! Extra Warmte is opgericht door twee vrienden met een duurzame missie: Nederland warm maken voor de efficiënte techniek van infraroodpanelen. Wij willen de energietransitie een boost geven. Daarnaast willen we bedrijven en consumenten helpen aan een prettigere en goedkopere manier van verwarmen.

Over Ons - de energie transitie thuis
Over Ons - infraroodpaneel technolgie

Over ons

Er is een revolutie gaande

Er is een revolutie gaande in energieland: Nederlandse daken worden vol gelegd met zonnepanelen, in de weilanden verrijzen honderden windmolens en daarnaast zijn elektrische auto’s in de opkomst. Ook koppelen we hele woonwijken los van het aardgasnetwerk. Het is duidelijk: Nederland gaat elektrisch!

 

Verwarmen moet slimmer

Ook het verwarmen van huizen en gebouwen gaat in de toekomst op een andere manier. Wij denken dat verwarmen slimmer en efficiënter kan. Dat betekent: lokale (bij)verwarming in plaats van complete ruimtes opwarmen. Infrarood panelen hebben dus de toekomst. Met deze techniek verwarm je duurzaam, snel, efficiënt en relatief goedkoop, zonder in te leveren op comfort.

Over Ons verhaal

Wat doet Extra Warmte?

Wij zijn specialist in infrarood panelen. Wij adviseren veel klanten die ons bellen of mailen voordat ze een aankoop doen. Omdat we samenwerken met vier importeurs en leveranciers kunnen wij vaak snel leveren. Wij geloven niet in het snelle geld: iets leveren en daarna mag de klant het uitzoeken. Ook na aankoop ondersteunen we bij de installatie of vragen. Hoe? Telefonisch, mail, een rijke FAQ en zoveel mogelijk Nederlandstalige handleidingen. Daar worden wij Extra Warm van!

Dit doen wij

Wij maken lange dagen om elke klant zo goed mogelijk te helpen.
Een slap verkoopverhaal? We doen concrete beloftes en mag u ons op afrekenen:

  • Binnen een werkdag een antwoord op uw mail. Maar als het even kan dezelfde dag.
  • Direct iemand aan de lijn. Geen irritante keuzemenu’s. Direct iemand aan de lijn: Ludo of Bas of net zo behulpzame deskundige collega
  • Eerlijke handel: geen extra kosten of zo. Ook geen verzendkosten binnen Nederland.
  • Niet goed, dan geld terug. Bent u niet tevreden of het past niet? Via onze eenvoudige retourprocedure heeft u binnen 48 uur uw geld retour
  • Geen cadeautjes. Geen 1+1 gratis, we kopen geen intimiteit. Een USB stick moet u zelf maar kopen. Wel lage kosten en scherpe prijzen
  • We maken fouten. We doen ons best maar het blijft mensenwerk. Als het gebeurt is onze eerste (re)actie is: gaan we oplossen!
ExtraWarmte

Onze kleuren

Blauw

Onze donkerblauwe kleur staat voor wat dagelijks doen: betrouwbaar en met logisch redeneren advies geven. Het zit tegen zwart aan, een elegante kleur…

Rood

Rood staat voor passie en warmte. Vriendelijk onze klanten adviseren met enthiousiasme de bestellingen (laten) uitleveren.

Geel

Okergeel is de kleur van de zon. Hoe voel jij je als je de infrarode staling voelt van de zon als deze sinds een lange tijd weer schijnt? Plezierig en gelukkig?

Shop Categories

Over ons team

Ludo Zwaan

Ludo Zwaan

Adviseur en eigenaar

 Ludo adviseert klanten, handelt bestellingen af en overlegt met leveranciers en andere relaties. Daarnaast doet hij webshop onderhoud en is  eindredacteur van de blog artikelen.

Inge Voss

Inge Voss

Tekst Schrijver

De website bevat zeer veel content en sinds najaar 2022 een echte kennis blog. Informatieve artikelen die met deskundigheid door Inge wordt geschreven!

Bas Bruijnis

Bas Bruijnis

Adviseur

Bas is een van de opgerichters geweest in 2019. Nu is hij druk met de onderneming Snelexcel.nl maar is nog wel betrokken als adviseur.

Onze Blog

0