Over ons


Tof dat je meer wilt weten over ons! Extra Warmte is opgericht door twee vrienden met een duurzame missie: Nederland warm maken voor de efficiënte techniek van infrarood warmtepanelen. Wij willen de energietransitie een boost geven. Daarnaast willen we bedrijven en consumenten helpen aan een prettigere en goedkopere manier van verwarmen.

Er is een revolutie gaande in energieland: Nederlandse daken worden vol gelegd met zonnepanelen, in de weilanden verrijzen honderden windmolens en daarnaast zijn elektrische auto’s in de opkomst. Ook koppelen we hele woonwijken los van het aardgasnetwerk. Het is duidelijk: Nederland gaat elektrisch!

Ook het verwarmen van huizen en gebouwen gaat in de toekomst op een andere manier. Wij denken dat verwarmen slimmer en efficiënter kan. Dat betekent: lokale (bij)verwarming in plaats van complete ruimtes opwarmen. Infrarood panelen hebben dus de toekomst. Met deze techniek verwarm je duurzaam, snel, efficiënt en relatief goedkoop, zonder in te leveren op comfort.

Extra Warmte is de online specialist in infraroodpanelen. Wij leveren producten van het merk Ecosun en Byecold. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem contact met ons op voor een advies op maat.