Klantenservice

Wij scoren hoog op gebied van klantenservice. Op deze pagina hebben we negen rubrieken gemaakt waardoor je snel bij het thema komt waar je meer over wilt weten.
Telefonische klantenservice

Wat bieden wij als klantenservice?

Wij denken als team van Extra Warmte graag met je mee! In deze turbulente energie tijden zijn veel mensen op zoek naar alternatieven om hun huis of kantoor te verwarmen en om de stookkosten te verlagen. Want de verwachting van de energieprijzen zijn ook in 2023 dat ze hoog blijven.

Vele soorten producten en uitvoeringen

Op onze site hebben wij tientallen infrarood panelen producten staan voor verschillende toepassingen: huiskamer, badkamer, kantoor en buiten op het terras. Daarnaast zijn er vele uitvoeringen: van aluminium, glas en keramiek.

Wij kunnen voorstellen dat het je duizelt en daarom deze klantenservice pagina. Boven aan een knop om naar onze eigen geschreven handleidingen te gaan. Maar ook aparte pagina met veel gestelde vragen, ofwel de Frequent Asked Questions (FAQ). Want er zijn vragen die regelmatig terugkomen en daarom hebben we ook overzichtelijk FAQ pagina gemaakt.

Klantenservice ook op afstand

Neem contact met ons op voor vragen of advies of voor ondersteuning voor de werking van je infrarood paneel. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van advies op afstand en denken graag met je mee.

Bereikbaar op werkdagen

Je kunt ons op werkdagen – van maandag t/m vrijdag – telefonisch te bereiken op 085 – 002 1867.

Via de mail kan natuurlijk 24/7 en dat kan door een mail te sturen naar info@extrawarmte.nl Ook is het mogelijk ons te bereiken via de contact pagina.

0