Infraroodpanelen van keramiek

Infraroodpanelen van keramiek geven je letterlijk en figuurlijk een warm gevoel. Ze zijn leverbaar in diverse natuurlijke kleuren: marmer, basalt zwart, beton grijs en beton beige. Daarnaast heeft de serie een groot bereik. Het kleinste paneel is 300 Watt. Het grootst verkrijgbare formaat geeft een kracht van 1050 Watt. Roestvrijstalen handdoekbeugels en een side rail zijn daarnaast optioneel leverbaar voor deze serie.

Een keramisch infraroodpaneel is een duurzame en stijlvolle keuze. Het materiaal is erg solide en oogt natuurlijk. Daarnaast verdeelt het de warmte gelijkmatig. Daarom komt dit paneel goed tot zijn recht in een stijlvolle, klassieke of moderne badkamer. Natuurlijk kan deze serie ook perfect worden geplaatst in een andere woonruimte. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare panelen in deze serie.

Over het merk: Ecosun infraroodpanelen van keramiek

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Infraroodpanelen van keramiek
0
× Vragen? App ons!