Infraroodpaneel in het systeemplafond

Kan jouw werkplek wel wat extra warmte gebruiken? En wil jij besparen op de energiekosten? Vervang dan een van je plafondplaten voor een infraroodpaneel in het systeemplafond! De lokale verwarming met een infraroodpaneel zorgt ervoor dat er minder energie verloren gaat aan onnodige verwarming. Een bijkomend voordeel: je medewerkers kunnen dus zelf bepalen hoe warm zij hun werkplek willen.

Deze infraroodpanelen zijn speciaal ontworpen voor een systeemplafond. Daarom zijn deze panelen heel gemakkelijk te installeren. De panelen zijn leverbaar met een vermogen van 300 Watt , 600 Watt 700 Watt of 750 Watt. Samen met Extra Warmte kunt u in uw kantoor écht het verschil maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Gun uzelf en uw medewerkers de prettige warmte van infrarood!

infraroodpanelen voor systeemplafond

Over het merk: Ecosun infraroodpaneel in het systeemplafond

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.