Infraroodpaneel accessoires

Infraroodpaneel accessoires nodig? Wil je alles bedienen met je smartphone? Hieronder vind je onze verschillende soorten accessoires. Wij hebben een selectie aan thermostaten, handdoekrails, bevestigingsmaterialen en slimme toevoegingen om jouw paneel op gemakkelijke wijze te kunnen bedienen.


Over onze infraroodpaneel accessoires

Wij willen jou alleen de allerbeste producten aanbieden. Daarom verkopen wij alleen producten met een topkwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Martin Kaiser stekkers. Elektriciens wezen ons op de degelijke kwaliteit van dit merk. Deze stekker wordt geleverd door een Duitse fabrikant met ruim 80 jaar ervaring.

Geloof in eigen producten

Ook vinden we het belangrijk dat wij zelf in de producten geloven. Daarvan is de EW Slimme Stekker een goed voorbeeld. Er zijn veel fabrikanten die slimme stopcontacten maken. Wij hebben tientallen merken getest voordat wij het juiste stopcontact voor jou hebben vonden.

Het belangrijkste bij een dergelijk product is veiligheid. Maar het is ook belangrijk dat een stopcontact kan communiceren met allerlei soorten smartphones. Dus zowel op iOS als Android.

De bijbehorende Smart Life App moet goed functioneren. Zo is een ander voordeel van EW Slimme Stekker dat deze het verbruik van het aangesloten apparaat meet. Hierdoor weet jij ook gelijk wat het elektriciteitsverbruik van jouw infraroodpaneel is. Hiervan kun je ook rapportages inzien. Van dit product hebben we zelf een Nederlandstalige handleiding geschreven, zodat je snel uw infrarood paneel ‘smart’ kan bedienen!

Andere Infraroodpaneel accessoires

Naast bovengenoemde Slimme Stekker is er ook een Slimme Schakelaar, ook een eigen product met een eigen geschreven Nederlandstalige handleiding.

Maar we beiden ook andere praktische infraroodpaneel accessoires, zoals montagebeugels, inbouwframes (voor systeemplafonds) en handdoek rails. Sinds kort hebben we in ons assortiment een zogenaamde Warmtekussen in verschillende kleuren. Het kussen wordt geleverd met een krachtige batterij en is voorzien van twee warmtestanden.

Dit kussen is op meerdere manieren in te zetten: bijvoorbeeld onder je hoofd, achter je rug gewoon op schoot. Doordat dit kussen is voorzien van een batterij, kun je bovendien genieten van de warmte, zonder dat je last hebt van het snoer.

0