Accessoires

Accessoires voor je infrarood paneel nodig? Wil je alles bedienen met je smartphone? Hier vind je onze infraroodpaneel accessoires. Wij hebben een selectie aan thermostaten, handdoekrails, bevestigingsmaterialen en slimme toevoegingen om jouw paneel op gemakkelijke wijze te kunnen bedienen.

Over onze infraroodpaneel accessoires

Wij willen jou alleen de allerbeste producten aanbieden. Daarom verkopen wij alleen producten met een topkwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Martin Kaiser stekkers. Elektriciens wezen ons op de degelijke kwaliteit van dit merk. Deze stekker wordt geleverd door een Duitse fabrikant met ruim 80 jaar ervaring.

Ook vinden we het belangrijk dat wij zelf in de producten geloven. Daarvan is de slimme stekker van het merk Gosund een goed voorbeeld. Er zijn veel fabrikanten die slimme stopcontacten maken. Wij hebben tientallen merken getest voordat wij het juiste stopcontact voor jou hebben vonden. Het belangrijkste bij een dergelijk product is veiligheid. Maar het is ook belangrijk dat een stopcontact kan communiceren met allerlei soorten telefoons. De bijbehorende app moet goed functioneren. Zo is een ander voordeel van de Gosund slimme stekker dat deze het verbruik van het aangesloten apparaat meet. Hierdoor weet jij ook gelijk wat het elektriciteitsverbruik van jouw infraroodpaneel is. Hiervan kun je ook rapportages inzien.

Infraroodpaneel accessoires