Infrarood verwarming met LED verlichting

Infrarood verwarming met LED verlichting combineren? Hier zie je al onze panelen die infrarood verwarming met LED verlichting hebben. Momenteel zijn dit twee panelen van met merk Byecold, verkrijgbaar in twee wattages: 600 watt en 800 watt. Byecold is een van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van infraroodpanelen. Extra Warmte is trots om dealer te mogen zijn van dit mooie merk. De panelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Alle panelen van Byecold hebben standaard vijf jaar fabrieksgarantie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Bekijk hier al onze Byecold infraroodpanelen.

infrarood verwarming met led boven de eettafel

Infrarood panelen met LED verlichting monteren

De infrarood panelen zijn eenvoudig aan het plafond te monteren met de bijgeleverde montagebeugel. Let wel op dat deze panelen alleen aan het plafond gemonteerd mogen worden vanwege de hoge oppervlakte temperatuur van het paneel. Deze kan namelijk 130 graden Celsius worden. Het paneel is aan de achterzijde zeer goed geïsoleerd, waardoor er geen warmte via de achterkant ontsnapt.

Inclusief thermostaat en dimmer voor LED verlichting

Deze Byecold panelen worden standaard geleverd met een draadloze thermostaat. Met deze thermostaat kun je ook de LED verlichting regelen. Hier kun je kiezen uit twee kleuren: geel en wit. Deze kleuren zijn beide dimbaar via de thermostaat.

Over Byecold

Check voor Byecold is wereldwijd een van de grootste producenten van infraroodpanelen. Het merk staat voor hoge kwaliteit panelen tegen een scherpe prijs. De producten van Byecold zijn gemakkelijk te bedienen en maken verwarmen een stuk slimmer. Zo zijn de infraroodpanelen van Byecold optioneel leverbaar met een ingebouwde wifi ontvanger en een draadloze thermostaat. Hierdoor kun je jouw infraroodpaneel eenvoudig bedienen vanaf iedere plek en op ieder moment. Ook kun je de panelen met de thermostaat op gezette tijden laten inschakelen of uitschakelen. Kijk voor meer informatie op www.byecold.eu.

0