Infrarood verwarming in systeemplafond

Infrarood verwarming in systeemplafond groeit snel vanwege de hoge gasprijzen. De Ecosun heeft panelen die u direct kwijt kan in zo’n systeemplafond. Er zijn twee typen: infrarood panelen voor het reguliere systeemplafond (E serie) én infrarood panelen voor een verlaagde systeemplafond (VT serie).

1. Infrarood verwarming in normale systeemplafonds (E serie)

De E serie wordt het meest verkocht voor normale systeemplafonds. Deze is verkrijgbaar in drie wattages: 300, 600 en 700 watt. Ook kun je deze panelen eenvoudig aan een “normaal” plafond monteren, want er wordt standaard een montagebeugel bijgeleverd. Dit paneel wordt ook veel door consumenten in huis opgehangen.

1.1 Inbouwframe voor plafond

Wilt u een van bovenstaande de Ecosun E600 of E700 inbouwen in het plafond? Gebruik dan zeker dit inbouwframe van Ecosun om een paneel strak in een plafond te laten verzinken Deze zogenaamde flush frames zijn speciaal gemaakt om de installatie te optimaliseren. Zie de handleiding met daarin een montage tekening.

2. Infrarood verwarming in systeemplafonds met wifi

U kunt de panelen aan de lichtschakelaars koppelen, maar dat twee nadelen. Infrarood panelen hebben een opwarmtijd van ca 15 minuten, dus het duurt even voordat uw werkplek op temperatuur is. Het tweede nadeel is dat verlichting – zeker op een kantoor – vaak ook aanstaat als er niemand is. Dan adviseren wij een panelen te nemen met daarin een wifi module. Die module kunt u met de Smart Life app bedienen, met als kans om het aan/uit te schakelen te reguleren. Bijvoorbeeld na 17 uur of tussen de middag uit. Smart infrarood verwarming in systeemplafonds noemen we dat, ofwel smart heating. Hieronder dezelfde panelen uit de E-serie maar dan met wifi.

3. Infrarood verwarming in verlaagd systeemplafond (VT serie)

De VT serie bevat twee uitvoeringen: 300 Watt of 600 Watt. Het model met 300 Watt past perfect in de plek van een (verlaagde) enkele tegel. Heb je toch meer verwarmingscapaciteit nodig? Plaats dan het 600 watt model op de plek van twee tegels. Verder zorgt de hoge IP-classificatie ervoor dat de panelen in een vochtige omgeving kunnen worden geplaatst. De panelen zijn gemaakt van wit kunststof. Ze hebben een kleine structuur zodat ze niet opvallen in het systeemplafond.

Onderstaand video van de fabrikant Ecosun infrarood panelen laat treffend zien hoe de plafond panelen van de VT en E-serie) in allerlei toepassing kan worden gebruikt: kantoortuin, tandartspraktijk, klaslokalen, productieruimte, magazijnen.

De video laat ook de Ecosun infraoodpanelen uit K-serie zien die met name geschikt zijn voor zeer direct en lokale bijverwarming, zoals onder het bureau, kassa, maar ook in kerkbanken.

Infrarood verwarming in systeemplafond met de VT-serie en K-Serie

Het merk Ecosun uit Europa

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden.

U bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Ecosun VT serie
0
× Vragen? App ons!