Infrarood heater

infrarood heater van Extra Warmte voor vele toepassingen

Verwarm jouw zitplaats in een handomdraai met een krachtige infrarood heater! Onze heaters geven geen hinderlijk rood licht af; alleen maar aangename en comfortabele warmte! Daarnaast is het mogelijk een infrarood heater met een afstandsbediening te bedienen en is deze vaak ook dimbaar. Bekijk hieronder de toelichting op ons complete assortiment.

Infrarood heater zonder afstandbediening

Hieronder hebben we een aantal heaters weergegeven, die het meest eenvoudig te installeren zijn: stekker erin en ze beginnen te stralen. Met de warmte die deze terrasheaters uitstralen kun je heerlijk tot in de late uurtjes buiten blijven genieten in je veranda of je terras. In ons assortiment vind je heaters in verschillende afmetingen, vermogens en uitvoeringen. De heater hangend onder jouw overkapping geeft direct warmte waardoor het meteen aangenaam is.

Infrarood heater met afstandbediening

We hebben ook heaters met afstandsbediening en/of instelbaar vermogen. Heerlijk buiten zitten op je terras of onder je veranda, zelfs tijdens de koudere maanden en vanuit je tuinstoel, ligbed je infrarood heater met de afstandsbediening bedienen.

Relaxen onder een infrarood heater

Je kunt onze infrarood heater voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld om je terras, schuur, veranda of garage van extra warmte te voorzien. Hierdoor kun je nog meer én langer genieten van de buitenlucht. Onderstaande foto’s laten een aantal voorbeelden zien van onze klanten.

Eindeloos en stralend buitenplezier

Het hebben van een veranda of terras waar je buiten op kunt relaxen, is een heerlijke luxe. Helaas is het in ons kikkerlandje niet altijd even warm en heb je soms net dat beetje extra warmte nodig.

Of het nou net te koud is om buiten te zitten, of dat je het liefst tot in de laatste uurtjes buiten zit, een infrarood heater is een uitweg. Onze (lange golf) heaters bieden het hele terras of veranda infraroodwarmte en zorgen ervoor dat je op vele momenten van het jaar buiten kunt genieten.

Wij bieden verschillende soorten en uitvoeringen, zodat je er een kunt kiezen die past bij al jouw wensen.

Onze heaters bieden het hele terras of veranda infraroodwarmte en zorgen ervoor dat je op vele momenten van het jaar buiten kunt genieten.

Dimbare heater

Veel van onze heaters zijn ook dimbaar. Dat is wel een voordeel, want een heater met meerdere warmtestanden is meteen een stuk flexibler in gebruik.

Op warmere dagen zul je de infrarood heater op een lagere stand willen zetten dan op koudere dagen. Op de minder koude dagen wordt het dan niet onnodig warm en bespaar je ook op de energiekosten. De dimbare heaters zijn eenvoudig met een afstandsbediening of in combinatie met een slimme stekker met wifi via de Smart Life App te bedienen.

Een heater kopen: waar moet je op letten

Een van de belangrijke vragen die je jezelf moet stellen bij de aanschaf van een heater voor in bijvoorbeeld een overkapping is welke verwarmingsbron je wilt hebben voor je heater: gas of elektriciteit. Een gas gestookte heater is niet aan te bevelen voor een (half)dichtte ruimte, zoals een serre, veranda, en mag binnen helemaal niet gebruikt worden.

Een elektrische infrarood heater

Onze elektrische modellen leveren een goed rendement en zijn daardoor in vergelijking met een heater op gas goedkoper en efficiënt in gebruik. Daarbij zijn de heaters geschikt voor buiten maar ook voor binnen in huis, garage, serre, huiskamer enz.

Veel modellen zijn tegenwoordig ook eenvoudig slim te bedienen door middel van een meegeleverde afstandsbediening of doordat de heater te koppelen is met je smartphone. Door deze slimme functies zijn de elektrische heaters vaak dimbaar en gemakkelijk op afstand te bedienen.

Beste plek voor infrarood heater

Wat de beste plek is voor de elektrische heater voor in een veranda, terras of overkapping is niet eenvoudig te zeggen. Dit is per geval verschillend en afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Alle infrarood heaters kunnen wij in principe direct uit voorraad leveren. De meeste zijn binnen 1 a 2 werkdagen te leveren, anders staat dit vermeld op de product pagina. Wil jij een infrarood heater kopen voor binnenshuis? En heb je nog geen ervaring met infrarood verwarmen? Lees dan ook ons artikel waarin we de belangrijkste zaken voor je op een rij hebben gezet.

Mocht je naar aanleiding van deze pagina vragen hebben over het plaatsen van een heater in jouw situatie, neem dan gerust contact met ons op en een van onze enthousiaste medewerkers helpt jou graag verder met een persoonlijk advies.

0
× Vragen? App ons!