Ecosun systeemplafond infrarood verwarming

De Ecosun systeemplafond panelen kun je direct kwijt in een systeemplafond! Er zijn twee typen: infrarood panelen voor het reguliere systeemplafond (E serie) én infrarood panelen voor een verlaagde systeemplafond (VT serie).

Infrarood verwarming voor normale systeemplafonds (E serie)

De E serie wordt het meest verkocht voor systeemplafonds. Deze is verkrijgbaar in drie wattages: 300, 600 en 700 watt. Ook kun je deze panelen eenvoudig aan een “normaal” plafond monteren, want er wordt standaard een montagebeugel bijgeleverd. Dit paneel wordt ook veel door consumenten in huis opgehangen.

Infrarood verwarming voor verlaagd systeemplafond (VT serie)

De VT serie bevat twee uitvoeringen: 300 Watt of 600 Watt. Het model met 300 Watt past perfect in de plek van een (verlaagde) enkele tegel. Heb je toch meer verwarmingscapaciteit nodig? Plaats dan het 600 watt model op de plek van twee tegels. Verder zorgt de hoge IP-classificatie ervoor dat de panelen in een vochtige omgeving kunnen worden geplaatst. De panelen zijn gemaakt van wit kunststof. Ze hebben een kleine structuur zodat ze niet opvallen in het systeemplafond.

Is dit product toch niet helemaal je smaak? Neem een kijkje bij de andere producten.

Over het merk Ecosun

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Ecosun VT serie