Ecosun plafond infraroodpanelen

Ecosun plafond infraroodpanelen bestaan uit twee series: de E serie en de K serie. Het Het verschil tussen deze twee series is dat de K serie zowel aan het plafond als aan de muur gemonteerd mag worden. Deze infraroodpanelen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zowel de E serie als de K serie beschikken over IP klasse 44 (dit houdt in dat deze infrarood panelen ook in vochtige ruimtes kunnen worden geplaatst).

Daarnaast hebben deze Ecosun plafond infraroodpanelen panelen een groot bereik qua vermogen: van 100 Watt tot en met 700 Watt. Hoe groot de inhoud van je kamer ook is: er is altijd een geschikt paneel voor jouw ruimte. Daarnaast zijn deze panelen modern vormgegeven. Dankzij de witte granol-textuur komt dit paneel bijvoorbeeld ook uitstekend tot zijn recht aan een plafond. Sommige van deze panelen kunnen direct in het systeemplafond geplaatst worden. Echter, hangt dit paneel ook stijlvol aan je muur. Je kunt deze panelen ook een andere kleur geven met hittebestendige verf.

Thermische zekering

De E serie is niet voorzien van een thermische zekering, de K serie wel. Dat is de reden dat de E serie alleen aan het plafond gemonteerd mag worden. Bekijk alle panelen van de E serie en K serie hieronder of neem een kijkje bij de andere producten.

Over het merk: Ecosun E serie

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Ecosun e serie