Ecosun met Wifi

Op deze pagina vind je alle Ecosun panelen met Wifi die wij aanbieden. Deze Ecosun panelen worden standaard met bijhorende slimme schakelaar geleverd. Dankzij de bijgeleverde schakelaar kun je eenvoudig je Ecosun infrarood paneel via Wifi bedienen. De schakelaar is extra klein, waardoor deze tussen het plafond en het paneel kan worden gelegd. Hierdoor is de schakelaar mooi weggewerkt, terwijl je wél kunt profiteren van alle mogelijkheden om jouw paneel te bedienen.

Ecosun met Wifi bedienen

Het bedienen van de Ecosun panelen is eenvoudig via de Smart Life app. Deze kun je eenvoudig downloaden via de App Store en de Google Play store. Vervolgens kun je met je telefoon direct het paneel aan en uitzetten, Ook kun je programma’s instellen waarop je paneel aan en uit moet. Stel je werkt thuis op maandag en dinsdag, dan kan je een programma instellen zodat je paneel al een uur van tevoren aangaat. Hierdoor kun je lekker warm aan je werkdag beginnen.

Ecosun met slimme stekker

Wil jij een Ecosun paneel aan de muur bevestigen, dan kun je ook overwegen om een slimme stekker (ipv slimme schakelaar) te gebruiken. Met een slimme stekker van Gosund heb je een extra mogelijkheid, namelijk het inzien van rapportages.

Ecosun met Wifi inbouw thermostaat

Ook kun je ervoor kiezen om je Ecosun paneel aan te sluiten op een thermostaat. Hiervoor kun je voor de plafondpanelen het beste gebruik maken van onze inbouwthermostaat. Let op dat je een thermostaat alleen goed kunt inzetten als je infrarood als hoofdverwarming toepast. Als je infrarood puur als bijverwarming inzet, dan kun je beter geen thermostaat gebruiken, omdat de thermostaat dan mogelijk niet goed zijn werk kan doen. De thermostaat meet namelijk de temperatuur in de ruimte. De ruimte temperatuur wordt mogelijk niet warm genoeg als je infrarood niet als hoofdverwarming inzet.

Ecosun met draadloze Wifi thermostaat

Naast de inbouwthermostaat kunnen wij Ecosun panelen ook leveren met een draadloze Wifi thermostaat. Neem dan contact met ons op voor alle opties.