Ecosun K serie infraroodpanelen

De Ecosun K serie infraroodpanelen is met name bedoeld voor zeer lokale verwarming, zoals bijvoorbeeld naast een bureau of boven de bank. Op nagenoeg iedere plek komt het Ecosun K paneel tot zijn recht. Een paneel uit de K serie kan bevestigd worden aan een plafond of wand. Maar, de lichtere panelen zijn ook geschikt voor installatie onder een bureau of balie.

De panelen zijn voorzien van een hoogwaardige kristalcoating. Hierdoor verspreiden de panelen over een grotere hoek warmte. Daarnaast laat de kristalcoating de warmte optimaal doorstralen. De K serie is daarnaast voorzien van een thermische zekering, wat oververhitting voorkomt. De K serie is vergelijkbaar met de E serie, maar op de hiervoor genoemde punten net iets luxer afgewerkt. Niet helemaal je smaak? Neem een kijkje bij de andere producten.

Over het merk: Ecosun K serie

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Ecosun K serie