Ecosun infraroodpanelen

Omdat er nogal wat verschillende soorten infrarood panelen van Ecosun zijn, geven wij op deze pagina per serie een korte toelichting, waarbij we ook de meest populaire modellen presenteren.

Goed om te weten: alle Ecosun producten worden geleverd met een montagebeugel, waardoor je deze eenvoudig aan het plafond en/of aan de muur kunt monteren (afhankelijk van het model). Bekijk ook onze pagina over het installeren van een Ecosun plafondpaneel.

Onze Ecosun series:

Ecosun Basic Plafond (U en K serie)

Ecosun Basic Plafond- en muur (K-serie)

Ecosun met Wifi

Ecosun Metaal

Ecosun Systeemplafond

Ecosun Keramiek

Ecosun Industrieel

Ecosun Heaters

Ecosun Basic Plafond (U en K serie)

De panelen van deze serie worden het meest verkocht. De panelen zijn van uitstekende kwaliteit en en bovendien scherp geprijsd. Leverbaar in het wit en voorzien van een granol-structuur (RAL9016). Deze panelen mogen alleen aan het plafond worden gemonteerd. Installatie is eenvoudig dankzij de bijgeleverde montagebeugel.

Top drie Ecosun plafondpanelen van Ecosun:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun plafondpanelen.

Ecosun Basic Plafond- en muur (K-serie)

Deze Ecosun panelen van de K-serie kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden gemonteerd. Dit is tevens het belangrijkste verschil tussen de U-serie en de K-serie. De panelen van de K-serie tot en met 400 watt zijn daarnaast extra small, waardoor deze perfect zijn voor bijvoorbeeld een balkenplafond of horizontaal onder een bureau.

Top drie Ecosun van de K-serie:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun K-serie.

Ecosun met Wifi

Voor de meest verkocht modellen van Ecosun hebben wij ook varianten met Wifi toegevoegd aan de website. Hierdoor kun je jouw infraroodpaneel ook eenvoudig met je telefoon aan- of uitzetten. Ook kun je hiermee uitgebreid programma’s instellen, bijvoorbeeld dat het paneel ‘s avonds aan moet tussen 20:00 en 23:00 uur. Tevens te leveren met Wifi thermostaat (dit kun je herkennen aan het icoontje op de productafbeelding).

Top drie Ecosun panelen met Wifi:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun Wifi panelen.

Ecosun Metaal

De metalen series van Ecosun zijn strak vormgegeven en hebben en glad oppervlak. Hierdoor zijn deze panelen ideaal voor vochtige ruimtes; je kunt deze panelen namelijk eenvoudig met een doek afvegen. Bekijk de metalen series van Ecosun. Deze panelen mogen zowel aan het plafond als aan de wand worden gemonteerd.

Top drie Ecosun metalen panelen:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun metalen panelen.

Ecosun Systeemplafond

Ecosun heeft meerdere panelen die direct in een systeemplafond passen. Leverbaar in de formaten 60 x 60 cm en 120 x 60 cm. Er zijn twee typen verkrijgbaar: infraroodpanelen voor normale systeemplafonds en panelen voor verlaagde systeemplafonds.

Top drie Ecosun systeemplafond infraroodpanelen:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun systeemplafond-panelen.

Ecosun Keramiek

De keramische serie van Ecosun is de meest luxe serie. Deze panelen zijn gemaakt van keramiek en worden geleverd in diverse natuurlijke kleuren. Bekijk de keramische panelen van Ecosun. Let wel op dat de keramische panelen een langere levertijd hebben omdat deze op bestelling worden ingekocht bij de fabrikant.

Top drie Ecosun keramische panelen:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun keramische panelen.

Ecosun Industrieel

Voor lokaal bijverwarmen in een loods of bedrijfshal hebben wij de industriële bedrijfsheaters van Ecosun. Je kunt met deze industriële heaters slim bijverwarmen op specifieke plekken in een magazijn of bedrijfspand, zonder dat je heel de ruimte hoeft warm te stoken. Je bespaart hiermee dus op je gasrekening. Daar komt nog eens bij dat deze heaters in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Onze hoge temperatuur stralers zijn geschikt tot om op vier tot zes meter hoogte te hangen, dit is afhankelijk van de toepassing en het wattage.

Top drie Ecosun industriële heaters:

Bekijk het complete aanbod van onze Ecosun industriële heaters.

Ecosun Heaters

Zit je graag in de tuin, maar is het soms net te fris? Kijk dan zeker eens naar onze Ecosun heaters. Je kunt deze heaters toepassen in een veranda, serre of overdekt terras. Ook kun je dit paneel eventueel binnenshuis monteren. Deze heater is goed te combineren met een thermostaat. Verder straalt deze (lange infrarood golf) heater geen licht uit, in tegenstelling tot veel andere (korte golf infrarood) heaters.