Ecosun infrarood panelen plafond

Ecosun infrarood panelen voor het plafond -3

Ecosun infrarood panelen plafond bestaan uit twee series: de E serie en de K serie. Het verschil tussen deze twee series is dat de K serie zowel aan het plafond als aan de muur gemonteerd mag worden. De E-serie is geschikt voor plafond montage.

1. K-serie infrarood panelen plafond en wand

De Ecosun K serie is geschikt voor zeer lokale verwarming, zoals naast een bureau op uw werkplek of boven de bank. Op nagenoeg iedere plek komt een paneel uit de K-serie tot zijn recht. Een paneel kan bevestigd worden aan een plafond of wand. Maar, de lichtere panelen zijn ook geschikt voor installatie onder een bureau of balie

Dankzij de witte granol-textuur komt dit paneel bijvoorbeeld ook uitstekend tot zijn recht aan een plafond. Sommige van deze panelen kunnen direct in het systeemplafond geplaatst worden. Echter, hangt dit paneel ook stijlvol aan je muur. Je kunt deze panelen ook een andere kleur geven met hittebestendige verf.

2. E-serie infrarood panelen plafond

De E-serie bestaat in feite uit een metalen cassette met daarin het infrarood element. Aan de achterzijde is het uitgerust met isolatie materiaal. De voorkant van het paneel is gecoat in een fijne structuurverf welke de warmte afgifte bevorderd. Door deze coating is het paneel zeer geschikt voor plaatsing aan het plafond of zelfs in een systeemplafond, doordat deze vrijwel niet opvalt.

1. Thermische zekering

De E-serie is niet voorzien van een thermische zekering, de K-serie wel en voorkomt daarmee oververhitting. Dat is de reden dat de E serie alleen aan het plafond gemonteerd mag worden. Bekijk alle panelen van de E serie en K serie hierboven, hieronder volgt een meer gedetailleerde uitleg van beide series .

1.1 Allebei IP44 (zone 3)

De beide series infraroodpanelen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zowel de E serie als de K serie beschikken over IP klasse 44. Dit houdt in dat deze infrarood panelen ook in vochtige ruimtes kunnen worden geplaatst, zoals een badkamer.

Daarnaast hebben deze infrarood panelen plafond een groot bereik qua vermogen: van 100 Watt tot en met 700 Watt. Hoe groot de inhoud van je (bad) kamer ook is: er is altijd een geschikt paneel voor jouw ruimte. Daarnaast zijn deze panelen modern vormgegeven.

Infrarood panelen plafond: een bereik van 100 tot 700 Watt

1.1 K-serie infrarood panelen plafond en wand

De hierboven weergegeven panelen van K serie is vergelijkbaar met de E serie, maar op de hiervoor genoemde punten net iets luxer afgewerkt. Onderstaande video laat de vele verschillende mogelijkheden en toepassingen zien van de K-serie; die zijn legio!

1.2 E-serie infrarood panelen plafond

Het paneel uit de E-serie kan direct 1-op-1 in een systeemplafond worden geplaatst. Heeft u die niet? Montage kan eveneens eenvoudig door de bijgeleverde beugel aan het plafond gehangen en zo een aangename warmte verspreiden. Dit infraroodpaneel beschikt over een IP44 klasse en is daarmee zeer veilig en waterbestendig, zodat het ook in de badkamer kan worden toegepast. 

2. Over het merk: Ecosun

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek.

Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. U bent met de Ecosun infrarood panelen plafond verzekerd van een topkwaliteit paneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

0
× Vragen? App ons!