Ecosun Heaters

Verwarm jouw zitplaats in een handomdraai met deze krachtige Ecosun heaters! Perfect toe te passen voor veranda’s, schuren en tuinen. Tevens kun je deze heaters ook prima binnenshuis monteren, deze heaters geven namelijk geen licht af. We adviseren je om deze heaters dan op minimaal 2,5 meter hoogte te monteren.

ecosun heater

Ecosun Heaters binnenshuis

We hebben ook klanten gehad die Ecosun heaters binnenshuis ophingen vanwege het hogere wattage. Dit geeft tevens een mooie industriële look aan de ruimte. Bovendien geven deze heaters geen licht af (in tegenstelling tot andere infrarood heaters). Overweeg jij om Ecosun heaters binnenshuis of in een schuur als hoofdverwarming te gebruiken, dan kun je gebruik maken van de wattage calculator om tot een inschatting te komen van het totaal benodigde vermogen.

Over Ecosun

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Je bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

0