Ecosun GS serie infraroodpanelen

De Ecosun GS serie zijn de glazen panelen uit de Ecosun familie. Dit model is uitermate geschikt voor in de badkamer omdat het waterbestendig is. Maar ook in andere ruimtes komt de Ecosun GS serie tot zijn recht. Deze panelen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit glassoort en zijn te leveren in verschillende fraaie kleuren.

De GS serie bestaat uit diverse afmetingen, kleuren en wattages. Met de bijgeleverde montagebeugel kun je de panelen zowel aan de muur als aan het plafond ophangen. De panelen zijn dubbel geïsoleerd en vallen daarmee onder veiligheidsklasse 2. Tip: voor deze infraroodpanelen leveren wij ook speciale roestvrijestalen handdoekbeugels. Hiermee maak je het paneel echt helemaal af! Niet helemaal je smaak? Neem een kijkje bij de andere producten.

Over het merk: Ecosun GS serie

Het merk Ecosun levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met ruim 25 jaar aan ervaring is het een van de beste Europese leveranciers van infraroodpanelen. Ecosun heeft een moderne fabriek en maakt bij de productie gebruik van de nieuwste techniek. Dus kunnen de panelen tegen een relatief lage prijs worden aangeboden. Jij bent met Ecosun verzekerd van een topkwaliteit infraroodpaneel tegen een superscherpe prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: www.fenixgroup.eu.

Ecosun GS serie
0
× Vragen? App ons!