Byecold infrarood panelen

Op deze pagina hebben we de verschillende series van de Byecold infrarood panelen kort toegelicht. Ook presenteren wij u op deze pagina de meeste populaire modellen per serie. Handig om te weten: vrijwel alle Byecold panelen zijn IP54 gecertificeerd. Dit houdt in dat deze ook in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden.. En: Byecold is een van de weinige fabrikanten die maar liefst 5 jaar garantie geeft op hun producten.

1. Onze Byecold infrarood panelen

Wij hebben een rijk assortiment van Byecold infraroodpanelen. Dit Tsjechisch bedrijf ontwikkelen en produceren al meer dan 10 jaar kwaliteitsproducten die voldoen aan de CE en RoHS normen.

1.1 Byecold Basic Muur

De panelen zijn gemaakt van kunststof, zijn zeer licht en hebben een snelle opwarmtijd (onder 5 minuten). Onze Basic modellen uit de A-serie zijn leverbaar met of zonder wifi thermostaat. De panelen hebben aan de achterkant een beugel, waarmee je deze eenvoudig kunt monteren.

1.2 Byecold ultradunne plafondpanelen (HH serie)

De ultradunne infrarood plafondpanelen van Byecold werken met een hogere oppervlaktetemperatuur en mogen daarom alleen aan het plafond worden gemonteerd. De panelen zijn gemaakt van kunststof en hebben daardoor een snelle opwarmtijd.

1.3 Byecold infrarood paneel wand (F-serie)

De metalen serie van Byecold is een luxere variant. De oppervlakte van het paneel is van glad aluminium, waardoor de F-serie een strakke uitstraling heeft. Perfect toe te passen in de badkamer, woonkamer of zakelijke ruimte. Deze serie wordt ook geleverd met ingebouwde wifi ontvanger + draadloze thermostaat.

1.4 Byecold verplaatsbaar

De verplaatsbare Byecold panelen zijn in feite dezelfde panelen als de Basic Muur serie, alleen worden deze geleverd met voetjes, waardoor deze serie eenvoudig verplaatsbaar is. Ideaal als u één paneel op meerdere plekken wilt kunnen zetten. Een ander voordeel van een verplaatsbaar paneel is dat, als het te warm wordt, u het paneel iets verder van u af kunt zetten (of juist andersom).

Bekijk alle Byecold verplaatsbare infraroodpanelen.

1.5 Byecold Glas

De glazen panelen van Byecold staan voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze Byecold panelen zijn leverbaar in het zwart of wit en uitstekend toe te passen in zowel woonruimtes, sanitaire ruimtes en zakelijke ruimtes. Ook is het mogelijk om de witte variant te bedrukken met een foto naar keuze. Deze glazen panelen worden met een wifi thermostaat geleverd.

Bekijk alle Byecold glazen infrarood panelen.

1.6 Byecold infrarood panelen met LED verlichting

Deze infraroodpanelen zijn voorzien van LED verlichting, waarmee je twee vliegen in een klap slaat. De verlichting is instelbaar in koud wit en warm wit. Ook kun je (apart) de LED verlichting dimmen (standen zijn 100, 75, 50, 25 en 5%). Een absoluut toppaneel die geschikt is voor plafondmontage. De LED panelen worden geleverd met draadloze thermostaat. IP52 gecertificeerd (mag in de badkamer in zone 3).

1.7 Byecold Infrarood spiegels

De infrarood spiegels van Byecold zijn leverbaar in meerdere varianten: met wifi, zonder wifi, met thermostaat en zonder thermostaat. Ook is er de slimme spiegel: deze heeft een LED display die het weerbericht toont (binnen en buitentemperatuur + luchtvochtigheid). Leverbaar in diverse wattages (200 watt tot 700 watt).

Tip: een spiegel met ingebouwde wifi + thermostaat is handige toevoeging. Hierdoor kunt u namelijk ook tijden instellen (dan is het in de ochtend al lekker warm als u de badkamer binnenloopt).

Bekijk alle infrarood spiegels van Byecold.

2. Meer informatie over Byecold

Byecold infrarood panelen uit Tjechie

Byecold is actief in de markt sinds 2010 en is momenteel een van ’s werelds grootste fabrikanten van infrarood panelen. De Byecold panelen die wij verkopen zijn van topkwaliteit, tegen de scherpste prijs. Daarnaast ontvang je vijf jaar garantie op deze infraroodpanelen.

Het assortiment omvat basispanelen in meerdere uitvoeringen, spiegels in diverse varianten en ook glazen panelen. Tot slot bevat het assortiment ook bijhorende accessoires. Byecold blinkt uit in het aanbieden van extra opties op de infraroodpanelen. Zo zijn er infraroodpanelen die tevens als lamp kunnen worden ingezet en zijn er (slimme) infraroodspiegels met LED verlichting.

Verder zijn er opties voor het bedienen van het paneel. Dit kan bijvoorbeeld via een afstandsbediening maar ook via een ingebouwde Wifi thermostaat, welke via smartphone kan worden ingesteld en aangestuurd.

2.1 Infrarood panelen met thermostaat

De meeste panelen van Byecold zijn leverbaar in drie varianten: zonder thermostaat, met thermostaat + afstandsbediening óf met Wifi thermostaat, welke via een smartphone kan worden ingesteld en bediend. De laatste optie houdt in dat je altijd en overal via je telefoon je verwarming kunt regelen. Met deze infrarood panelen ben je toekomstbestendig, op het gebied van de energietransitie én op het gebied van gebruiksgemak.

2.2 Meerdere infraroodpanelen aansluiten op een thermostaat

Vaak hebben infraroodpanelen een individuele bediening. Op zich is dat prima, maar het kan ook voorkomen dat je graag via één centraal punt al je infraroodpanelen wilt instellen / aansturen. Dit kan perfect met Byecold infraroodpanelen. Je kunt er voor kiezen om één thermostaat te gebruiken en hier meerdere infraroodpanelen op aan te sluiten, maar je kunt ook meerdere thermostaten gebruiken voor meerdere infraroodpanelen. Dit alles is eenvoudig te besturen via je smartphone.

0
× Vragen? App ons!