Bureau verwarming

bureau verwarming met infrarood warmtestraling

Infrarood warmte is uitstekend in te zetten als bureau verwarming. Op deze pagina vind je al onze panelen om je werkplek zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Ook vind je onderin tips voor het effectief opwarmen van je werkplek.

1. Bureau verwarming kopen

Wil je bureau verwarming kopen? Dan ben je bij Extra Warmte aan het juiste adres! Wij leveren meerdere oplossingen om de werkdag aan jouw bureau zo aangenaam en behaaglijk mogelijk te maken. Naast de aangename warmte, is het bovendien ook nog eens een hele efficiënte en duurzame manier van verwarmen, omdat je met name de plekken waar jij je bevindt voorziet van extra warmte. Want je verwarmt je armen, handen of benen door een van bovenstaande oplossingen.

1.1 Wat is het?

Bureauverwarming wordt ook werkplekverwarming of spotverwarming genoemd. Er wordt veel naar gezocht op internet. Logisch want een koude werkplek is één van de meest voorkomende en ergerlijke problemen op kantoor. Je kent zelf vast wel voorbeelden van collega’s die het koud hebben.

Gemiddeld is de gewenste temperatuur op een kantoor overdag 22 graden, blijkt uit onderzoek van Arbo diensten.

De verwarming wordt een paar graden hoger gezet en dit vinden andere collega’s weer minder prettige Door het gebruik van infrarood bureau verwarming is dit probleem eenvoudig te verhelpen, omdat je het perfect lokaal kan regelen.

2. Tips voor bureauverwarming

Er zijn meerdere manieren om extra warmte te creëren op je werkplek. Dit kan door bijvoorbeeld een paneel onder je bureau te plaatsen.

Hiervoor kun je uitstekend gebruik maken van panelen die je direct onder je bureau kunt monteren, maar ook de Ecosun K100 en Ecosun K200 zijn hier prima voor inzetbaar. De Ecosun K-serie panelen zijn geschikter om aan de muur te monteren.

Vaak wordt een ruimte verwarmd op kantoor of thuis door de centrale verwarming of door vloerverwarming. Meestal is dit voldoende maar soms op koude dagen duurt het lang voordat een – zeker een grote – ruimte voldoende verwarmd is. Door naast de centrale verwarming ook gebruik te maken van werkplekverwarming is het mogelijk een aangename werkplektemperatuur te creëren, zoals

  • Individueel regelbare verwarming doordat een paneel onder het bureau zelf te regelen is (via een app)
  • Een comfortabele werkplek voor iedereen, wat de algehele sfeer en teamgeest zal bevorderen
  • Energiebesparing door verlaging van de basistemperatuur, want het kan per plek geregeld worden
  • Geen gevaarlijke situaties en stroomvreters door bijvoorbeeld 2 kW convectorkachels onder bureaus en balies te plaatsen

Ben je nieuw met infrarood verwarmen? Lees dan ook eens dit artikel, waarin je in één overzicht alle nodige informatie vindt om zo optimaal gebruik te maken van infrarood verwarmen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

0
× Vragen? App ons!