Bureau verwarming

Infrarood warmte is uitstekend in te zetten als bureau verwarming. Op deze pagina vind je al onze panelen om je werkplek zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Ook vind je onderin tips voor het effectief opwarmen van je werkplek.

Bureau verwarming kopen

Wil jij bureau verwarming kopen? Dan ben je bij Extra Warmte aan het juiste adres! Wij leveren meerdere oplossingen om je werkdag aan je bureau zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de aangename warmte, is het bovendien ook nog eens een hele efficiënte en duurzame manier van verwarmen, omdat je met name de plekken waar jij je bevindt voorziet van extra warmte.

Tips voor bureauverwarming

Er zijn meerdere manieren om extra warmte te creëren op je werkplek. Dit kan door bijvoorbeeld een paneel onder je bureau te plaatsen. Hiervoor kun je uitstekend gebruik maken van panelen die je direct onder je bureau kunt monteren, maar ook de Ecosun K100 en Ecosun K200 zijn hier prima voor inzetbaar. De Ecosun panelen zijn geschikter om aan de muur te monteren.

Ben je nieuw met infrarood verwarmen? Lees dan ook eens dit artikel, waarin je in één overzicht alle nodige informatie vindt om zo optimaal gebruik te maken van infrarood verwarmen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.